Renovaties

Volgens uw voorkeuren

Zorgeloos uw zolder verbouwen

Een paar extra slaapkamers, een dressing of misschien zelfs een heuse mancave, de mogelijkheden om uw zolderruimte optimaal te benutten zijn eindeloos. Voor al uw zolderrenovaties kan u een beroep doen op Wood Interiors Delaere. Voor we effectief aan de slag gaan, tekenen we samen met u een plan uit dat helemaal bij uw wensen en noden aansluit. 

We zorgen er niet enkel voor dat uw zolder een mooie en gezellige ruimte wordt, maar ook nog eens goed geïsoleerd is. Zo bespaart heel wat kosten op uw energiefactuur. Wil u bovendien op uw zolder van natuurlijk licht kunnen genieten? Dan installeren we moeiteloos praktische dakvensters.

Klaar voor een renovatie?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Uit pvc

Ramen & deuren

Nagelnieuwe ramen en deuren geven uw gebouw een instant facelift en houden de temperatuur op peil. We werken voornamelijk met aluminium of pvc van topkwaliteit en hechten veel belang aan een energiezuinige afwerking.

Maak uw keuze uit een breed assortiment aan kleuren en formaten. Ons team noteert ter plaatse de afmetingen en monteert nadien de raam– en deurprofielen tot in de puntjes.

Scheidings- of tussenwanden of valse plafonds

Gyprocwerken, snel & net

Wil u een vals plafond installeren of uw ruimte indelen met een scheidings– of tussenwand? Het kan allemaal met Gyproc. Wij bij Wood Interiors Delaere gebruiken brandveilige Gyplatplaten, een productlijn van Gyproc, die we onmiddellijk na de plaatsing kunnen bepleisteren. Daarbij zorgen we voor een goede hechting, zodat schilderen en behangen kinderspel worden.